LEGO blokjesfestival
zaterdag 25 maart 2023

Torhout Content zoekt bouwers voor het blokjesfestival!
Torhout Content verwelkomt alle bouwers op het blokjesfestival. Geef de stad mee vorm met Lego blokjes!
Met 150 kg lego blokjes kan je aan de slag om samen de stad te helpen (her)bouwen. Hoe ziet de stad er uit in jouw verbeelding? Hoe zou die er uit zien in pakweg 2052? Of 100 jaar terug in de tijd?
Laat de creatieveling in jezelf los. Ga samen met je (klein)kinderen naar hartenlust aan de slag met hopen gekleurde steentjes. Welke in­druk­wek­kende of kleurrijke constructies toveren jullie uit je mouw?

Win een doos lego!

Na het bouwen wordt onder de deelnemers tot en met 15 jaar een lego doos verloot.

Praktische info
Deze activiteit vindt plaats op zaterdag 25 maart 2023
in Club de B, 's Gravenwinkelstraat 5, te Torhout, van 14u tot 17u.
Deelnameprijs: €2,- per persoon, kleuters (-6jr) gratis.
Leden van Torhout Content kunnen gebruik maken van hun kortingkaart.

Inschrijven is noodzakelijk en kan tot 20 maart 2023:
info@torhoutcontent.be
0485 70 33 64 (Bart Ameel)

 
 Over Torhout Content

Torhout Content is een boeiende vereniging voor gezinnen met een waaier aan interessante activiteiten: ontspanning, debatavonden, sport, uitstappen voor het hele gezin. We zijn in de Torhout Content ook bezig met wat ons wakker houdt: het opvoeden van kinderen, de stress op het werk, de economische crisis en de werkloosheid, de migranten in onze straat, onze eigen gezondheid en die van het leefmilieu, goedkoop je rijbewijs halen, geneesmiddelen aan betaalbare prijzen, enzovoort.
In Torhout Content doen we niet of onze neus bloedt, we gaan na wat er echt op het spel staat en wat we kunnen doen. Door het hoge ledenaantal vallen er bovendien heel wat ledenvoordelen uit de boom. De organisatie telt zo'n 70.000 leden en een 700-tal lokale afdelingen.