Ons aanbod

Onze activiteiten hebben we gebundeld in rubrieken.
Stel zelf je voorkeuren in door te klikken op de buttons.

Zaterdag 3 december 2022 start

De Sint op bezoek

Elk jaar kijken alle kinderen vol spanning uit naar de komst van Sinterklaas. Hopend op een leuke beloning zingen de kinderen hun liedje of zeggen hun versje op voor de Sint en Zwarte Piet. De verwondering op hun gezicht maakt van het bezoek van de Sint en Zwarte Piet bij u thuis een onvergetelijke gebeurtenis

Zaterdag 17 december 2022 start

Magisch kerstfeest

Op zaterdag 17 december is iedereen welkom op ons magisch kerstfeest in de Bosgalm om 18u30!

Donderdag 19 januari 2023 start

Bedrijfsbezoek

"Ik ben Donald Muylle. Al dertig jaar maak ik keukens alsof ze voor mezelf zouden zijn."
We brengen op donderdag 19 januari een bedrijfsbezoek aan de werkplaatsen van "Dovy Keukens" in Roeselare.

Zaterdag 21 januari 2023 start

Samen naar het toneel

Op zaterdag 21 januari 2023 gaan we terug samen naar een optreden van toneelkring De Vondeling in CC De Brouckere te Torhout.
Het wordt weer een boeiende avond met de komische thriller "De reünie": Een aantal mensen wordt door een ex-klasgenote uitgenodigd voor een klasreünie in een sjiek restaurant. Bij aankomst blijkt de organisatrice echter niet aanwezig, en ook de samenstelling is nogal bizar. En dan is er plots een mysterieus telefoontje … Het wordt een reünie die ze nooit meer zullen vergeten ...
We hebben enkele mooie plaatsen gereserveerd, als kwb lid kun je genieten van een korting. Stuur een mail naar info@torhoutcontent.be en stort het bedrag (€9 per ticket) op rekening nr BE02 0689 3242 3540 van Torhout content met de vermelding "samen naar het toneel - aantal deelnemers".

Maandag 23 januari 2023 energie

Betaalbare energie

Wat brengt de toekomst ons op het vlak van energie? Wat houdt de energietransitie in, en hoe gaan we hier best mee om?
Tijdens deze infoavond kom je ook meer te weten over de werking van lokale burger energiecoöperaties en welke energieprojecten in je buurt de moeite waard zijn.