Fotozoektocht Het Voshoekpad

organisatie: kwb Torhout Content (www.torhoutcontent.be)

Maak een mooie zomerse wandeling langs landelijke wegen, tussen veld en bos.
Geniet van de fraaie uitzichten en de gezonde lucht in het bos.
Doe mee met de leuke fotozoektocht voor het hele gezin en win een Torhoutbon!


Over de zoektocht


De wandeling is zo’n 9 km en start vanuit Don Bosco (nabij de kerk), langs velden en Wijnendalebos. De bewegwijzering met pijlen blijft hangen gedurende juli en augustus en wordt regelmatig nagezien.
Iedereen kan de wandeling doen en is gratis. Het plan van wandeling kan je downloaden via deze QR code.
Download de fotozoektocht op de website van Torhout Content. Deelnemen aan de fotozoektocht is gratis voor leden van Torhout Content.
Niet leden betalen €2 als ze willen kans maken op één van de Torhoutbonnen.


Donwload formulier

Via onderstaande knop kun je de fotozoektocht downloaden als pdf-bestand en uitprinten alvorens te starten.
Uiterlijk op 5 september 2021 om 24u00 worden de antwoorden verwacht bij Geert Devidt, Amandelenstraat 9 8820 Torhout – of via info@torhoutcontent.be.
 Online formulier

Via onderstaande knop kun je het online formulier invullen.
Uiterlijk op 5 september 2021 om 24u00 worden de antwoorden verwacht .


Wedstrijdreglement

Het Voshoekpad leidt de wandelaar doorheen enkele prachtige landelijke, landschappelijke stukjes Torhout en het bos van Wijnendale.
De wandeling is zowat 9 km. lang. Iedereen kan ze aan, al zullen mensen met een kinder- of rolwagen het misschien hier en daar wat moeilijk hebben op enkele aardewegen en paden die tot deze wandeling horen. Het pad is bewegwijzerd aan de (rechter)kant van de weg met paaltjes waarop je ‘kwb’ kunt lezen.

Deelnemen aan deze fotozoektocht, georganiseerd door kwb Torhout-Content kan vanaf 1 juli tot en met 31 augustus 2021. Het wandelen gebeurt op eigen verantwoordelijkheid.
Regelgeving omtrent corona dient eveneens gevolgd te worden.
De inrichters kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen en/of overtredingen.
Het verkeersreglement heeft absolute voorrang en moet steeds gerespecteerd worden.
Er moet tijdens de wandeling nergens privé-eigendom betreden worden. Evenmin moet er bij privé- personen aangebeld worden. Alle antwoorden zijn duidelijk vanop de openbare weg te zien.

Uiterlijk op 5 september 2021 om 24u00 worden de antwoorden verwacht bij Geert Devidt, Amandelenstraat 9 8820 Torhout – of via info@torhoutcontent.be.

Je kan starten aan het Don Boscoplein te Torhout. De eerste pijl vind je aan het infobord op de parking aan de hoek naar de hoofdingang van de kerk. Daar is ook een ruime parking.

Leden en niet-leden kunnen deelnemen aan deze fotozoektocht (behalve de mensen en gezinsleden van de organiserende werkgroep).
Deelnemen is voor leden van kwb Torhout-Content gratis.
Andere deelnemers, die in aanmerking willen komen voor een prijs, betalen €2 dmv. overschrijving op de rekening BE02 0689 3242 3540 van Torhout-Content met vermelding van je naam en fotozoektocht Voshoekpad.

Er is een eenvoudige schiftingsvraag voorzien.
We voorzien een prijzenpot verdeeld in Torhoutbonnen van €10. Er zal slechts één prijs per gezin (zelfde adres) toegekend worden. De prijzen zijn niet uitwisselbaar in contanten of omruilbaar.

Deelnameformulieren kan je hier vinden of op papier bij Geert Devidt (op afspraak 0485 694191) Eddy Rogiers (op afspraak 050 215541), bibliotheek Torhout (tijdens de openingsuren), eetcafé Paviljoen, Pastoriestraat 7 Torhout (waar je ook voor een natje of droogje terecht kan voor of na de wandeling), toeristische dienst, Markt 1 Torhout.

De prijstrekking uitreiking vindt plaats in de loop van de maand september. Prijswinnaars worden persoonlijk of via mail verwittigd.

Er wordt geen briefwisseling of emailverkeer georganiseerd over deze fotozoektocht.

WE WENSEN IEDEREEN VEEL PLEZIER TOE TIJDENS DEZE WANDELING!

Organisatie: kwb Torhout Content