Fotozoektocht Het Revinzepad

organisatie: kwb Torhout Content (www.torhoutcontent.be)

Het Revinzepad leidt de wandelaar doorheen enkele prachtige landschappelijke stukjes Torhout en historische en actuele bezienswaardigheden tussen het centrum van Torhout en Kasteel van Wijnendale. Het Houtland of “Land van Torhout” heeft meer te bieden dan je denkt.


Over de zoektochtDe wandeling is zowat 9,5 km. lang. Iedereen kan ze aan, al zullen mensen met een kinderwagen het misschien wat moeilijk hebben op de vijfhonderd meter lange landweg-met-karresporen, die toch ook tot het pad hoort. Het pad is bewegwijzerd aan de rechterkant van de weg met paaltjes waarop je ‘Revinzepad’ kunt lezen.

Bezienswaardigheden langs het Revinzepad
• Het eeuwenoude estaminet ‘Hof van Engeland’
• Het Wijnendaals plateau, één van de mooiste natuurgebieden in Torhout!
• Kasteel van Wijnendale, met zijn bijzonder verleden, zeker tijdens de tweede wereldoorlog.
• In de onmiddellijke omgeving van het kasteel vind je ook het ontzettend oude, maar heel bekende Wijnendaals kapelletje en de ijskelder van het kasteel. (hiervoor dien je eventjes het wandelpad te verlaten)
• De schitterende 'Planterijdreef', de mooie landelijke wegen tussen Wijnendale en Don Bosco!


Donwload formulier

Via onderstaande knop kun je de fotozoektocht downloaden als pdf-bestand en uitprinten alvorens te starten.
Uiterlijk op 30 september 2020 om 24u00 worden de antwoorden verwacht bij Geert Devidt, Amandelenstraat 9, Torhout.


 Online formulier

Via onderstaande knop kun je het online formulier invullen.
Uiterlijk op 30 september 2020 om 24u00 worden de antwoorden verwacht.


Wedstrijdreglement

Deelname
Deelnemen aan deze fotozoektocht, georganiseerd door kwb Torhout-Content kan vanaf heden tot en met 30 september 2020.
Het wandelen gebeurt op eigen verantwoordelijkheid.
De inrichters kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen of overtredingen.
Het verkeersreglement heeft absolute voorrangen moet steeds gerespecteerd worden.
Er moet tijdens de wandeling nergens privé-eigendom betreden worden. Evenmin moet er bij privé-personen aangebeld worden. Alle antwoorden zijn duidelijk vanop de openbare weg te zien.

Je kan starten aan het Don Boscoplein te Torhout (groot bord van het Revinzepad is te vinden in de Pastoriestraat aan de rand van het plein. Daar is ook ruime parking) of aan de parking van het kasteel van Wijnendale (Oostendestraat Torhout) nabij de wandelboom.
Leden en niet-leden kunnen deelnemen aan deze fotozoektocht (behalve de mensen en gezinsleden van de organiserende werkgroep).
Deelnemen is voor leden van kwb Torhout-Content gratis.
Andere deelnemers, die in aanmerking willen komen voor een prijs, betalen €2 (overschrijven op de rekening BE02 0689 3242 3540 van Torhout-Content met vermelding van je naam)
Er is geen schiftingsvraag voorzien. Alle correcte antwoorden gaan in een urne waaruit de winnaars getrokken worden.

Prijzen
We voorzien een prijzenpot verdeeld in Torhoutbonnen van €10. Er kan slechts één prijs per gezin (zelfde adres) toegekend worden. De prijzen zijn niet uitwisselbaar in contanten of omruilbaar.

Deelnameformulieren
Deelnameformulieren kan je vinden (bij voorkeur) online of op papier bij Geert Devidt (op afspraak 0485 694191) Eddy Rogiers (op afspraak 050/215541), bibliotheek Torhout (tijdens de openingsuren, eetcafé Paviljoen, Pastoriestraat 7 Torhout, toeristische dienst, Markt 1 Torhout

Antwoorden
Uiterlijk op 30 september 2020 om 24u00 worden de antwoorden verwacht bij Geert Devidt, Amandelenstraat 9 8820 Torhout – of via het online formulier.

Prijsuitreiking
De prijstrekking uitreiking vindt plaats tijdens het ledenfeest op 17 oktober 2020. De winnaars moeten niet aanwezig zijn op dit feest. (Mocht het feest in geval van coronamaatregelen niet kunnen doorgaan, worden die dag de prijzen uitgetrokken in het bijzijn van de werkgroep) Elke winnaar wordt gecontacteerd per mail of telefoon. De winnaars verschijnen ook op facebookpagina van Torhout Content

Belangrijk
Er wordt geen briefwisseling of emailverkeer georganiseerd over deze fotozoektocht.

WE WENSEN IEDEREEN VEEL PLEZIER TOE TIJDENS DEZE WANDELING!

Organisatie: kwb Torhout Content