De reünie
Toneelkring De Vondeling

Op zaterdag 21 januari 2023 om 20u gaan we terug samen naar een optreden van toneelkring De Vondeling in CC De Brouckere te Torhout.
Het wordt weer een boeiende avond met de komische thriller "De reünie".

Inhoud van het stuk

Het Virgo Fidelis instituut organiseert een feestelijke reünie n.a.v. het 150-jaring bestaan van de school. Josiane nodigt ex-klasgenoten uit voor een drink bij haar thuis, om van daaruit samen naar de reünie te gaan. Het is een blij weerzien, Hoewel... er hangt toch wat spanning in de lucht. Door een onverwacht technisch probleem raken de dames niet op school. Ze zijn verplicht om de avond samen door te brengen en hun eigen kleine reünie te organiseren. De gevolgen zijn niet te overzien. Naast de vele grappen en de leuk, bitsige en felle dialogen zit er ook een andere toon in. De personages kijken met een gemengd gevoel terug op hun leven en dit zorgt ervoor dat het mensen zijn van vlees en bloed, personages met diepgang. De dramatiek neem echter nooit de bovenhand, de situatie ontaardt in een absurde en groteske "reünie" waarin alle remmen losgaan en de uiterlijke schijn niet langer opgehouden wordt, de maskers vallen - recht evenredig met de drankiname - af.

Tickets met korting voor leden

We reserveerden een aantal mooie plaaten met groepskorting voor deze première. De plaatsen zijn beperkt!
Mail naar info@torhoutcontent.be met je naam, adres, email, telefoon + het aantal gewenste tickets en stort het bedrag (€9 per ticket) op rekening nr BE02 0689 3242 3540 van Torhout content met de vermelding "samen naar het toneel - XX deelnemers".