Uit de startblokken met het blokjesfestival

Torhout Content verwelkomt alle bouwers op het blokjesfestival.
Hoe ziet Torhout er uit in 2050? Bouw de stad van de toekomst!

Met 150 kg lego blokjes kan je aan de slag om samen de stad te helpen (her)bouwen.
Laat de creatieveling in jezelf los. Ga samen met je (klein)kinderen naar hartenlust aan de slag met hopen gekleurde steentjes en bouwplannen. Welke indrukwekkende of kleurrijke constructie toveren jullie uit je mouw?

Win een doos lego!
Na het bouwen wordt onder de deelnemers tot en met 15 jaar een lego doos verloot ter waarde van €100.

Happy hour
Achteraf trakteert Torhout Content alle deelnemers op een drankje en een hapje. Terwijl kunnen ze kennis maken met wat Torhout Content aan activiteiten te bieden heeft.

Deze activiteit vindt plaats op zaterdag 2 april 2022 in Club de B, ’s Gravenwinkelstraat 5, te Torhout, van 14u tot 17u.
Deelname is GRATIS.

Inschrijven
Inschrijven kan tot 30 maart 2022 via info@torhoutcontent.be of 0485 70 33 64

Meer info: mail naar info@torhoutcontent.be
Contactpersoon bestuur Torhout Content: Bart Ameel

Over KWB:

kwb is een boeiende vereniging voor gezinnen met een waaier aan interessante activiteiten: ontspanning, debatavonden, sport, uitstappen voor het hele gezin.
We zijn in de kwb ook bezig met wat ons wakker houdt: het opvoeden van kinderen, de stress op het werk, de economische crisis en de werkloosheid, de migranten in onze straat, onze eigen gezondheid en die van het leefmilieu, goedkoop je rijbewijs halen, geneesmiddelen aan betaalbare prijzen, enzovoort.

In kwb doen we niet of onze neus bloedt, we gaan na wat er echt op het spel staat en wat we kunnen doen. Door het hoge ledenaantal vallen er bovendien heel wat ledenvoordelen uit de boom. De organisatie telt zo'n 70.000 leden en een 700-tal lokale afdelingen. De vereniging wordt gedragen door honderden vrijwilligers die een zeer verscheiden aanbod