Ons aanbod

Onze activiteiten hebben we gebundeld in rubrieken.
Stel zelf je voorkeuren in door te klikken op de buttons.

Donderdag 12 september 2019 Torhout content

Dansinitiatie

Disco-swing, quickstep, chachcha: Dit werkjaar kan je opnieuw deelnemen aan de dansinitiatie. In drie lessen krijgen we de eerste stappen van diso-swing, chachacha en quickstep aangeleerd door de deskundige lesgever van dansschool Gevada Tijdig inschrijven is de boodschap.

Zaterdag 14 september 2019 geocaching

Geocaching

Door een te klein aantal deelnemers werd beslist om de activiteit "geocaching" niet te laten doorgaan.

Donderdag 19 september 2019 bbq

Dansinitiatie

Disco-swing, quickstep, chachcha: In de tweede les van deze reeks krijgen we de eerste stappen van diso-swing, chachacha en quickstep aangeleerd door de deskundige lesgever van dansschool Gevada.

Vrijdag 20 september 2019 Torhout content

kaarting

Van september 2019 tot april 2020 wordt er elke derde vrijdag van de maand gezellig gekaart in de Boltra van Don Bosco. Start om 19.30 u.

Donderdag 26 september 2019 bbq

Dansinitiatie

Laatste les van reeks danslessen waar we de eerste stappen van diso-swing, chachacha en quickstep aangeleerd worden door een deskundige lesgever van dansschool Gevada.

Zaterdag 12 oktober 2019 geocaching

Repair Café

Kwb Torhout Content wil toestellen en voorwerpen een tweede leven geven. Daarom organiseren wij een Repair Café. Fietsen, draagbare elektrische toestellen, speelgoed en nog veel meer worden door handige vrijwilligers opgeknapt. Nieuw is het op punt zetten van uw computer.

Zaterdag 19 oktober 2019 Torhout content

Ledenfeest

Op zaterdag 19 oktober 2019 organiseren wij ons jaarlijks ledenfeest. Gezellig samen praten bij een hapje en een drankje, genieten van lekker eten. We presenteren jullie het nieuwe aanbod van KWB activiteiten, om met een leuk ontspannend moment het feest af te ronden !

Zondag 27 oktober 2019 Torhout content

Gezelschapsspelen voor het ganse gezin

Op zondag 27 oktober 2019 organiseren wij een gezelschapsspelletjes namiddag voor het ganse gezin. Noteer deze datum alvast in je agenda.

Vrijdag 18 oktober 2019 Torhout content

kaarting

Van september 2019 tot april 2020 wordt er elke derde vrijdag van de maand gezellig gekaart in de Boltra van Don Bosco. Start om 19.30 u.

Zaterdag 9 november 2019 Torhout Content

Ieder kind een Sint

Met deze actie draaien we de rollen voor één keertje om: we vragen de kinderen om ditmaal een stuk speelgoed naar de Sint te brengen.

Zaterdag 16 november 2019 geocaching

Cocktails/mocktails in "The Londener"

Kleurige, lekker pittige cocktails. Hoe begin je er aan. Om dit te leren trekken we naar Roeselare op zaterdag 16 november om 17u.

Vanaf 23 november 2019 Torhout content

Sinterklaas op bezoek aan huis

Vanaf 23 november 2019 tot en met 5 december 2019 brengt Sinterklaas een bezoek aan de gezinnen die dit wensen. KWB-leden kunnen de Sint gratis aan huis laten komen!

Zaterdag 14 december 2019 Torhout content

Kerstfeest bij Torhout Content

Op zaterdag 14 december 2019 vieren wij bij Torhout content ons kerstfeest. In deze activiteit hebben we een bezinnend en ontspannend gedeelte.

Vrijdag 24 januari 2020 Torhout content

Wassen en strijken doe je zo!

Op aanvraag van onze leden geven we een workshop "wassen en strijken". Deze activiteit staat open voor iedereen!

Zaterdag 25 januari 2020 bbq

Samen naar het toneel

Op zaterdag 25 januari 2020 gaan we naar de première van het nieuwe tooneelstuk dat toneelkring De Vondeling brengt in CC De Brouckere te Torhout. We genieten hier een groepskorting.

Zaterdag 15 februari 2020 geocaching

Vorming voor begeleiders

Voor wie wil leren rijden, is er vorig jaar een en ander veranderd. Het theoretisch examen is strenger geworden en in de praktische proef zijn er onderdelen bijgekomen. Voor wie leert rijden met vrije begeleiding – met papa of mama als lesgever – is de belangrijkste verandering dat de begeleider verplicht een vorming moet volgen. Enkel begeleiders die een attest kunnen voorleggen dat bewijst dat ze een vormingsmoment hebben gevolgd, zullen op het voorlopig rijbewijs ingeschreven kunnen worden. Kwb biedt dit verplicht vormingsmoment aan in verschillende afdelingen

Februari 2020 Torhout content

Koken met Charlotte

Na het grote succes van vorige reeksen starten we in februari terug met een lessenreeks "Koken met Charlotte". De lessen gaan door in de keuken van Vives Torhout. Er zijn meerdere fornuisen en aanrechten in de keuken aanwezig zodat iedereen in deze lessenreeks alles eens kan uitproberen.

Vrijdag 1 februari 2020 Torhout content

Samenaankoop potgrond

Samen kopen is voordeliger. Door deel te nemen aan deze samenaankoop kun je heel wat voordeel doen.

Vrijdag 3 april 2020 Torhout content

Elektrische fietsen en speed pedelecs

Op deze info-avond komt een specialist ons meer uitleg geven over de verschillende soorten elektrische fietsen en de wetgeving hieromtrent. Er zal mogelijkheid zijn om enkele fietsen te testen.

Vrijdag 20 april 2020 Torhout content

Stroom op je dak

Info-avond over het aanschaffen van zonnepanelen.

Vrijdag 1 mei 2020 Torhout content

KUBB tornooi en speelstraat

Op vrijdag 1 mei 2020 organiseren wij terug een kubbtornooi, samen met een speelstraat voor de kleinsten. Wie ooit deelgenomen heeft aan dit tornooi komt zeker terug. In een gemoedelijke sfeer dagen verschillende ploegjes elkaar uit. Voor de winnaars van het tornooi is er ook een waardevolle prijs voorzien.

Vrijdag 8 mei 2020 Torhout content

Meibedevaart naar Dadizele

Ben je nog sportief en zie je het zitten om eens op bedevaart naar Dadizele te gaan, dan is dit een geknipte activiteit voor jou! Met een enthousiaste groep wandelaars wordt ieder jaar een voettocht naar de basiliek van Dadizele ondernomen.

Zondag 31 mei 2020 Torhout content

Torhoutse gordel

Wandelhappening doorheen mooie landelijke wegen langs onze Torhoutse kastelen.